• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Handbike hemelvaart evenement

Ieder jaar organiseert Imminkhoeve een evenement speciaal voor handbikers. Nieuw in 2018 is het Handbike Hemelvaart evenement, van donderdag 10 mei t/m zaterdag 12 mei.
Dit landelijke event werd jarenlang in het zuiden van het land georganiseerd. Het zou stoppen wegens opvolging…In samenwerking met Hollister Move Forward, dé hoofdsponsor van de handbikesport, en een fanatieke handbiker Willem Scheffer zetten wij dit event door in Lemele!
De prachtige Vechtdalstreek met zijn drie bergen (Lemelerberg, Achemerberg en Holterberg) is een perfecte uitvalsbasis voor een fanatieke trainingsweekend. Fiets je mee?

Meer info of wilt u reserveren? Bel of mail: reserveringen@imminkhoeve.nl | T. 0572 – 33 12 84.

Fiets je mee? Schrijf je nu in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284