• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Handbike hemelvaart evenement

Ieder jaar organiseert Imminkhoeve een evenement speciaal voor handbikers. Dit jaar van 08 t/m 09 september. De kosten bedragen € 74,50 per persoon. Dit is inclusief ontbijt, lunchpakket en diner.

3-daags Handbike hemelvaart evenement

In 2019 vindt het Handbike Hemelvaart evenement plaats van donderdag 30 mei t/m zaterdag 01 juni.
In samenwerking met Hollister Move Forward, dé hoofdsponsor van de handbikesport, en een fanatieke handbiker Willem Scheffer zetten wij dit event ook dit jaar door in Lemele!
De prachtige Vechtdalstreek met zijn drie bergen (Lemelerberg, Achemerberg en Holterberg) is een perfecte uitvalsbasis voor een fanatieke trainingsweekend. Kosten zijn € 149,- per persoon. Fiets je mee?

Wilt u zich aanmelden dat kan door een mail te sturen naar reserveringen@imminkhoeve.nl of telefonisch op 0572-331284

Fiets je mee? Schrijf je nu in.

 

 

 

 

 

 

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284