• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Vier de zomer bij Imminkhoeve

De zomer is begonnen! Daarmee breekt de leukste tijd van het jaar aan: er gaat vaak geen weekend voorbij zonder een gezellige BBQ of een zomerfeestje. En vakanties zijn vaak al in de puntjes geregeld. Bent u toch nog op zoek naar een vakantie voor de maanden juli en/of augustus? Dan hebben wij een mooie actie!

€ 150,- korting op de Schaapskooi en Familiehuis Brink
Families, vrienden en zorginstellingen ontvangen € 150,- korting op de logiesprijs van deze accommodaties. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een goed gevulde picknickmand! Maar wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar data beschikbaar.

Ja, ik wil reserveren!

Wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284