• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Heerlijk snoezelen in het Droomhuis

Wij zijn trots op Het Droomhuis, want het is uniek in Europa. Het is een snoezelruimte waar al uw zintuigen aan bod komen. Niets moet en alles mag. U krijgt rust in hoofd en lichaam. U ervaart er diepe ontspanning. Liggend op zachte schapenvachten kunt u wegdromen op zachte muziek. Het is niet uit te leggen in woorden, u moet het namelijk ervaren. Kom dus een ochtend of middag ontspannen en ervaar de weldaad voor lichaam en geest.

De snoezelruimte is 100 m2 groot en daarmee geschikt voor 2 tot 12 personen. Het Droomhuis is ook los te boeken als activiteit, dus zonder overnachting.

Tarieven:

Voor groepen van 4 t/m 12 personen                 € 69,-
Voor 2 personen                                                     € 22,50

Voor groepen die bij Imminkhoeve verblijven, zijn de kosten € 59,-.

Deze tarieven gelden voor 2,5 uur snoezelen en zijn inclusief koffie/thee en een heerlijke Imminkhoeve lekkernij.
Eventuele begeleiders mogen gratis mee naar binnen.

Meer weten? Onze receptiemedewerkers helpen u graag verder. Neem hier contact met ze op.

Ja ik wil reserveren

Nieuw! Imminkhoeve Snoezel strippenkaart.

Spaar voor gratis snoezelen bij Imminkhoeve. Met deze strippenkaart spaart u voor een gratis snoezelsessie in het Droomhuis. Bij vijf stempels is uw 6e bezoek gratis. U krijgt de 1e stempel van ons.

Voor of na het snoezelen gebruik maken van een lunch, koffie met appeltaart of een heerlijke sorbet; het is mogelijk in ons Grand Café. Natuurlijk zijn speciale dieetwensen geen enkel probleem, dus geef ze even door aan ons. Ons Grand café is dagelijks geopend van maandag t/m zondag.

Droomhuis

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284