• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Steun Imminkhoeve en word Donateur 

Imminkhoeve ontvangt geen subsidies of overheidsbijdragen. Al ons werk wordt betaald uit inkomsten van het hotel en de accommodaties. Voor extra dingen zoals aanpassingen en de aanschaf van hulpmiddelen is Imminkhoeve geheel afhankelijk van donaties, sponsoring, giften en legaten. Imminkhoeve kan dus niet zonder de steun van donateurs. Steun ons voor € 15 per jaar en wij kunnen het werk blijven doen waar we goed in zijn.

Natuurlijk mag u ons ook met een ander bedrag steunen, alle bedragen zijn welkom!

Als dank voor uw donatie ontvangt u van ons het speciale Imminkhoeve schaapje.

We investeren uw donatie in de beste voorzieningen en zorg voor onze gasten. Want mensen die extra zorg nodig hebben toch ook recht hebben op een fijne vakantie?

Word donateur en doneer € 15 per jaar aan Steunstichting Imminkhoeve. Het belangrijkste doel is dat de steunstichting activiteiten organiseert voor mensen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Bestuurssamenstelling: Popko Muller (voorzitter), Gert Siffels en Dinie Ter Beek. De steunstichting hanteert geen beloningsbeleid.

U kunt een email sturen naar reserveringen@imminkhoeve.nl; u ontvangt bij donatie van € 15 (of meer) het Imminkhoeve schaapje.

Gegevens: IBAN nr Steunstichting Imminkhoeve: NL15RABO0348932162

RSIN nummer: 801405555

Voor vragen kunt u bellen met het Secretariaat, receptie Imminkhoeve: 0572-331284
*De receptie is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur.

 

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284