• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Stichting Imminkhoeve blij verrast met gift 

De heer Peerdeman verraste Stichting Imminkhoeve dinsdagmiddag samen met zijn kleinzoon met een prachtige driewieler. Peerdeman, oud-voorzitter van de Trefkoele in Dalfsen, leerde via dit sportcomplex de Vrienden van de Steunstichting Imminkhoeve kennen. Oorspronkelijk was de driewieler aangeschaft voor zijn vrouw, maar zij heeft er helaas te kort gebruik van kunnen maken.

Esther van der Kooij, directeur van Imminkhoeve, vertelt: “Het is ontzettend bijzonder dat wij deze mooie driewieler met ondersteuning in ontvangst mochten nemen. Onze gasten gaan hier volop gebruik van maken en de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken. De fiets is op de juiste plek. We zullen er zorgvuldig mee omgaan en altijd denken aan de familie Peerdeman uit Dalfsen.”

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl

0572-331284