• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Stichting Damito is weer druk aan het voorbereiden voor de Damitobeurs

De eerstvolgende Damitobeurs vindt plaats op 7, 8 en 9 maart 2019. Het is inmiddels een goede traditie geworden dat het Damitobestuur taarten beschikbaar stelt voor belangrijke mijlpalen in de voorbereiding van de driejaarlijkse consumentenbeurs. Als vanouds sponsort Bakkerij van der Most de uit te reiken taarten.

Vanaf half februari 2018 is de inschrijving opengesteld voor de beschikbare vierkante meters in de Trefkoele+. Het Damitobestuur kan nu al melden dat diverse deelnemers zich hebben  aangemeld en dat al 25% (450m2) van de beschikbare ruimte is ingevuld. Bos bedden uit Nieuwleusen was de inschrijver die de eerste 25% heeft volgemaakt. Maandagmiddag heeft de voorzitter Wim Dankelman de eerste taart dan ook ‘van Harte!’ uitgereikt aan Lubertus Talen van Bos bedden. Het Damito bestuur waardeert hiermee het eerste resultaat in zo’n kort tijdsbestek en nodigen ondernemers dan ook ‘van Harte!’ uit zich snel aan te melden voor de resterende vierkante meters, voor het te laat is.

Beursdagen en openingstijden:

Donderdag 7 maart en vrijdag 08 maart van 14:00 uur tot 22:00 uur uur.
Zaterdag 9 maart van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Locatie:

Ontmoetingscentrum Trefkoele, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl

0572-331284