• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Nieuwsbrief juli

Het is zomer. Tijd voor een nieuwsbrief! Bij Imminkhoeve is genoeg vertier voor een zorgeloze vakantie of een dagje uit.

BBQ op ons belevingsplein
Iedere week genieten onze gasten van een barbecue op ons belevingsplein. Chef kok Koen en Sous chef Rutger zorgen dat het vlees optimaal gebakken is. Op zoek naar een goed aangepast vakantieadres voor dit jaar of volgend jaar? Reserveer een BBQ teamuitje en ontvang 20% korting! Leuk om alvast de sfeer te proeven en de boel te verkennen.

20% korting!

Bezoek je in de maanden juli en augustus Imminkhoeve? Dan ontvang je 20% korting. Korting geldt op alles, dus ook als je een paar uurtjes met opa en oma in de speeltuin komt spelen en een sorbet op ons terras bestelt. En natuurlijk op de accommodaties. Ons familiehuis de Brink en de Opkamer zijn nog enkele weken beschikbaar, boek snel! (deze korting geldt niet op reeds gemaakte boekingen)

Tot gauw!


Esther van der Kooij
Imminkhoeve 45 jaar uniek
Samen op vakantie met zorg en aandacht

 

Nieuwsbrief mei

We willen u graag informeren over wat er speelt bij Imminkhoeve. We gaan namelijk onze locatie in Ommen verkopen. Deze plek was tot eind 2016 in gebruik voor aangepaste vakanties voor groepen. Omdat diverse grote organisaties hun vakanties hebben ingeperkt of zelfs afgeschaft, is het voor ons niet langer rendabel om de locatie in Ommen aan te houden.

De locatie in Lemele is echter helemaal up-to-date en voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. In Lemele hebben we bovendien prachtige, moderne voorzieningen voor een heerlijke vakantie of gewoon een dagje uit. Zo is er een aangepaste speeltuin, familiehuis de Brink, het Droomhuis voor ontspanning, (rol)wandelpaden, een moes- en pluktuin en natuurlijk het gezellige Grand Café.

Wilt u een ontspannen dagje uit of een volledig verzorgde vakantie, wij staan voor u klaar!

Er geldt nog steeds een speciale aanbieding: u ontvangt 20% korting op uw vakantie als u vóór 1 juni 2017 boekt.  (De korting is niet geldig op reeds gemaakte boekingen.)

Informeer via reserveringen@imminkhoeve.nl of telefoonnummer 0572 – 33 12 84 of uw gewenste accommodatie nog vrij is.

U bent van harte welkom!

Graag tot ziens,
Ron Koopmeiners
Directeur

P.S. Neem een kijkje op onze vernieuwde website test.imminkhoeve.w14.exxtra.net.

 

Nieuwsbrief april

Het voorjaar is in volle bloei en de natuur is op zijn mooist. Het juiste moment om er op uit te gaan. Bij Imminkhoeve genieten onze gasten volop!

Op vakantie gaan kan lastig zijn als je een beperking hebt of wat ouder bent. Ook het uitzoeken en regelen kosten vaak meer tijd. Bij Imminkhoeve bent u aan het juiste adres, omdat wij al uw zorgen uit handen nemen.

Heeft u extra zorg of bepaalde hulpmiddelen nodig, dan hoeft u dit maar aan te geven en wij regelen het voor u. Al onze accommodaties zijn aangepast en voldoen aan hoge eisen van toegankelijkheid. Zo worden vakanties voor families of (grote) groepen heel aangenaam.

We hebben sfeervolle accommodaties vanaf 4 personen en ook is er natuurlijk het gezellige Landhuishotel met moderne kamers en een gezellig Grand Café.

Wat zou u ervan vinden om dit jaar eens vakantie te vieren bij Imminkhoeve?

We zijn het hele jaar open. Als u voor 1 juni 2017 boekt, ontvangt u maar liefst 20% korting op uw boeking.

Bel 0572 – 33 12 84 of mail naar reserveringen@imminkhoeve.nl.

Wij zien uit naar uw reactie!

Hartelijke groeten,
Esther van der Kooij

P.S. Neem een kijkje op onze vernieuwde website test.imminkhoeve.w14.exxtra.net

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284