• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Open Huis bij Imminkhoeve 24 januari 2019!

Imminkhoeve staat al 45 jaar voor het verzorgen van vakanties voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. In 2019 tellen wij daar weer graag een jaartje bij op. Wij geloven in een plek waar ieder mens welkom is, waar iedereen zichzelf kan zijn en samen plezier en ontspanning beleeft. Zorgeloos op vakantie gaan noemen we dat.

Digitale ondersteuning in de zorg is volop in beweging: mensen krijgen meer inzicht in hun gezondheid én makkelijker toegang tot zorg. Op 24 januari organiseert Imminkhoeve daarom samen met Health Innovation Park, Kennispoort Zwolle en het Ondernemershuis een mini-symposium om u te laten ervaren wat de mogelijkheden van E-health zijn. Hoe snel gaat deze technologie en hoe gaan we hier mee om? En hoe ontvangen professionals deze veranderingen? Het komt allemaal aan bod. U kunt zich gratis aanmelden voor het Open Huis en symposium via de button onderaan deze nieuwsbrief.
Een goed moment om een kijkje achter de schermen te nemen, onze accommodaties te bekijken en ons al uw vragen te stellen. Wij zijn er!

LOCATIE: Imminkhoeve, Lemelerweg 41, 8148 PB Lemele

Programma

13.00 – 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee en Imminkhoeve lekkernij
14.00 – 15.00 uur Aandacht voor de ontwikkelingen bij Stichting Imminkhoeve
15.00 – 16.00 uur Zorgtechnologie: toekomstmuziek of hedendaagse realiteit? Frank Huitink (Vegro Compleet) vertelt
16.00 – 17.00 uur Tijd en technologie Kristian Esser (public speaker over innovatie) vertelt
Gedurende de hele middag kunt u een kijkje achter de schermen nemen

We zorgen deze middag voor gezonde hapjes en een drankje. We hopen u op 24 januari te mogen ontvangen!

Gratis aanmelden

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284