• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Open Huis bij Imminkhoeve!

Imminkhoeve staat al 45 jaar voor het verzorgen van vakanties voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. In 2019 tellen wij daar weer graag een jaartje bij op. Wij geloven in een plek waar ieder mens welkom is, waar iedereen zichzelf kan zijn en samen plezier en ontspanning beleeft. Zorgeloos op vakantie gaan noemen we dat.

Wij willen u van harte uitnodigingen voor een middag zorgeloos genieten. Op donderdag 24 januari en zaterdag 26 januari nodigen wij al onze relaties, kennissen, actieve volgers en enthousiastelingen uit voor het jaarlijkse Open Huis bij Imminkhoeve.
Een goed moment om een kijkje achter de schermen te nemen, onze accommodaties te bekijken en ons al uw vragen te stellen. Wij zijn er!

LOCATIE: Imminkhoeve, Lemelerweg 41, 8148 PB Lemele
TIJD: volgt 

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284