• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Ouderen Vakanties

Bent u alleen? Of wilt u niet meer zelfstandig met uw partner op vakantie? Is uw partner hulpbehoevend en uzelf nog niet? Bent u mantelzorger en wilt u zelf met vakantie? Uw partner is bij ons in goede handen. Imminkhoeve biedt in samenwerking met onderstaande partners diverse ouderen vakanties aan. Kijk welke reis het beste bij u (en uw partner)  past. Samen met leeftijdgenoten genieten, lachen en plezier hebben. Professionele zorg, aandacht, inspirerende uitstapjes en goed eten maakt een vakantie bijzonder. Bij Imminkhoeve in Lemele in de prachtige Vechtdalstreek in Overijssel is het goed vertoeven. AL 45 jaar!!

Ouderenvakanties.
Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan. Dit kan te maken hebben met:

  • De behoefte van de aanwezigheid van een begeleider met een zorgachtergrond. Misschien niet omdat daadwerkelijk zorg nodig is, maar voor een stukje zekerheid. En ook wanneer er juist wél behoefte is aan zorg en assistentie tijdens de vakantie.
  • Ervaren reizigers die als gevolg van ouderdomsverschijnselen het reistempo van een reguliere reisorganisatie niet meer kunnen bijhouden of zich opgelaten voelen wanneer zij de groep “ophouden”.

Periodes 2019:
15 t/m 19 juli

Geïnteresseerd in een vakantie via ouderen vakanties? Voor vragen en het maken van een reservering kunt u bellen met: 0182-587051 of mailen naar info@ouderen-vakanties.nl

OBZ vakanties
Als U niet meer alleen of met uw partner op vakantie kunt omdat u ondersteuning, begeleiding of zorg nodig heeft, of u kunt vanwege Alzheimer en/of andere vormen van beginnende dementie niet zonder begeleiding op vakantie dan bieden wij U en uw partner de hulp die U nodig heeft.

Periodes 2019:
24 t/m 31 mei
07 t/m 14 juni
02 t/m 09 augustus
11 t/m 18 september

Als u wilt reserveren via OBZ vakanties kunt u bellen met 078-842 37 04 of een email sturen naar info@obzvakanties.nl.

Senior vakantie plan

Seniorreis Aangepast
Deze reis is geschikt voor u als u met behulp van een rollator kleine stukjes kunt lopen.

  • U bent zelfredzaam, maar wel afhankelijk van een rollator
  • U heeft eventueel wat hulp nodig bij het in en uit de bus stappen
  • Hotelcomfort met aangepaste faciliteiten is belangrijk
  • U wilt genieten van een zeer rustig excursieprogramma

Periodes 2019:
17 t/m 22 mei
30 augustus t/m 04 september

Als u wilt reserveren voor een reis van Senior vakantie plan kunt u bellen met 035-6933017 of een email sturen naar info@seniorvakantieplan.nl.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl

0572-331284