• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Downtown Nouwels

Op 12 december 2015 vond bij Imminkhoeve in Lemele (Overijssel) het symposium Downtown Nouwels plaats. Dit symposium werd georganiseerd door Caroline Nouwels in het kader van het vijfentwintigjarig jubileum van haar logopediepraktijk.

Het symposium had een bijzondere opzet: professionals én ervaringsdeskundigen verzorgden lezingen. Er werden ook diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals Kids Dance en sieraden maken. Een kunstschaatsbaan, vuurkorven en een oliebollenkraam maakten dat de sfeer ontspannen was op deze zachte winterdag. Het symposium werd bezocht door diverse professionals zoals, logopedisten en fysiotherapeuten. Daarnaast waren diverse ouders van (oud)patiënten en andere geïnteresseerden aanwezig. Bekijk onderstaand filmpje voor een indruk!

Wilt u ook een symposium of ander evenement organiseren bij Imminkhoeve in Lemele? Dit kan! Imminkhoeve beschikt over veel mogelijkheden binnen en buiten. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden:

Ja, ik wil iets organiseren!

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
reserveringen@imminkhoeve.nl

0572-331284